3D modellezés

A számítógép felhasználók körében állandóan népszerű téma a modellezés. Olyan tárgyak, objektumok rajzolása, elkészítése, ami nem csak síkban jeleníthető meg, hanem térben is.

Ez a gondolat még a játékosokban is megfogalmazódik, amikor olyan pályatervező alkalmazással találkoznak, amivel kedvenc játékukhoz saját pályát készíthetnek. Nem véletlen a MINECRAFT program óriási sikere, ahol bárki egy csákány segítségével, bármit építhet, elkészíthet.

Valljuk be azért őszintén, hogy az említett program kissé szögletes szemlélete a világnak. A mai játékok felbontása talán élet hűbb ábrázolást is megenged. Viszont itt nagyon sokan a megfelelő program kiválasztásának és megismerésének akadályával találják szembe magukat. Hát igen, a TUDÁS HATALOM, szokták mondani. Egy helyi csapatnak köszönhetően megtudhatjuk, milyen alkalmazással érdemes megismerkedni annak, aki komolyan gondolja, hogy szakértőjévé váljon a témának. Ennél is tovább megyünk, SZT-k történetében egyedülállóan nem csak megismertetjük a programot, hanem lehetőséget adunk egy tíz órás tanfolyam keretében, hogy profi oktatóktól elsajátítsd a használatát is.

Kategória: Hírek | A közvetlen link.