2016. július hónap bejegyzései

KÉNYELEM és HIGÉNIA

– Valamilyen puha fekhely (több pokróc vagy polifoam vagy gumimatrac – HÁLÓZSÁK – Kispárna – ha bent lakó vagy 2 pár papucs – ha nem vagy bentlakó, de 18 órát biztos bent vagy, akkor 1 pár papucs. – Tisztaságcsomag (emlékezz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | KÉNYELEM és HIGÉNIA bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Étkezési lehetőség!

Kategória: Hírek | Étkezési lehetőség! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

0. nap

Immár hagyomány, hogy az első nap előtt összegyűlünk páran és beköltözünk tesztelni a hálózatot. Ennek persze az lesz a következménye, hogy már az első nap ki leszünk ütve (a fáradtságtó). Most már mindegy… Ha jönnél, jelezd!

Kategória: Hírek | 0. nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Helyszínváltozás!

Értesítünk minden érdeklődőt, hogy a helyszín változik! A rendezvény idén is a MIKLÓS utcában lesz! (a sávszélesség emelést ide tudták garantálni)

Kategória: Hírek | Helyszínváltozás! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egy hét és kezdünk! – felkészülés a LAN-ra

A hardver oldalról: UTP kábel (10m) – amennyiben nincs a rendezvényen vásárolhatsz! 230 V-os hosszabbító (lehetőleg túlfeszültség védős) portalanítás, pókhálók eltávolítása, ventillátorok kitisztítása Különösen nagy figyelmet igényel, hisz az eddig működő géped tacsra teheted. A portalanítást nem szabad fizikai érintkezéssel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | 2 hozzászólás

Milyen lehet 3 monitoron játszani?

Ez a kérdés régóta foglalkoztat, kell hozzá megfelelő eszköz és program. Szerencsére mindkettő meg van, kipróbálhatjuk, mielőtt valaki az otthoni beszerzést tervezi. Gépadatok: i7 CPU, Radeon R9 380 VGA.

Kategória: Hírek | Milyen lehet 3 monitoron játszani? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

17. Számítástechnika Találkozó – Nyitás az esport felé

A magyarországi ESPORT közösségek oldalán (ESPORTMILLA) megjelent rólunk egy interjú, amit Pene készített. Július 20-24. között rendezik meg Miskolcon a 17. Számítástechnika Találkozót. Ennek apropóján beszélgettünk Telegdy Zoltánnal, a rendezvény egyik szervezőjével. Esportmilla: Sokak számára csenghet újszerűen a Számítástechnika Találkozó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | 17. Számítástechnika Találkozó – Nyitás az esport felé bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva