2014. április hónap bejegyzései

Wolfenstein: The New Order – sunyulás és hent

Május 20-án érkezik az új Wolfenstein, a mostani gameplay videó a lopakodás és az eszetlen darálás közötti különbségeket mutatja be.

Kategória: GameSector | Wolfenstein: The New Order – sunyulás és hent bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mivel játsszunk idén az SZT-n második rész: Garry’s mod Prop Hunt és a hihetetlen hosszúságú bejegyzéscím kalandjai

Ezt mindenképp ki kellene próbálni idén! Az alapkoncepció a bújócskára épül, adott a 2 csapat, az egyik keres, a másik bújik. És akkor a csavar: a bújó csapat bármilyen tereptárgy alakját felveheti. Maga a Gmod idén 9 éves, így nem gépigényes … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: GameSector | 2 hozzászólás

War Thunder szimulátor

Egy orosz moziban jelent meg a hánytatógép 2 nappal ezelőtt. Mellesleg a 90-es évek elején a miskolci Great Time Centerben is volt egy “hasonló”: a Sega Afterburner-jének a deluxe változata (ezen már kabin is volt), én rengeteg zsetont dobáltam bele.

Kategória: GameSector | War Thunder szimulátor bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

3D modellezés

A számítógép felhasználók körében állandóan népszerű téma a modellezés. Olyan tárgyak, objektumok rajzolása, elkészítése, ami nem csak síkban jeleníthető meg, hanem térben is.

Kategória: Hírek | 3D modellezés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mivel játsszunk idén az SZT-n?

Ebben a cikkben megpróbálok összeszedni pár játékot, amik élvezetesek lehetnének idén az SZT-n. A nagy favoritok mellett lesz egy pár újdonság, talán egy pár egészen meglepő dolog is.

Kategória: GameSector | Mivel játsszunk idén az SZT-n? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

128 gigás DDR4-es RAM

Az SK Hynix szakemberei komoly eredményt értek el a DDR4-es memóriamodulok frontján, ugyanis elkészítették a világ legnagyobb adatsűrűségű DDR4-es memóriamodulját, amely 128 GB-os kapacitással bír.

Kategória: GameSector, Hírek | 128 gigás DDR4-es RAM bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gravitáció: Alternatív kezdés

Kategória: Filmrovat | Gravitáció: Alternatív kezdés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Napi retró: kvarcjátékok

A linkre kattintva lehet veretni a régi masinák digitalizált változatával. Sajnos a személyes kedvenc Fireman (a képen) nem elérhető a listán, de cserébe van egy raklap egyéb játék. Nosztalgiázáshoz tovább a pica-pic weboldalára…. →

Kategória: GameSector | Napi retró: kvarcjátékok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva