GameSector kategória bejegyzései

Az SZT tulajdonképpen egy LAN parti, amit azért hoztunk létre, hogy a tanulás és a munka mellett időt szakítsunk a kikapcsolódásra is. Jelentős időt ezzel foglalatoskodunk a találkozón. Ezért szentelünk egy pontot ennek a területnek!

Tree Simulator 2013 Treeloaded

Unalmas volt a medveszimulátor? Nincs már kihívás a kecskeszimulátorban sem? Itt a megoldás, a zseniális faszimulátor (egybeolvasni nemér!). Ahogy a trailer is büszkén hirdeti: akció, feszültség, fák, fű, még több fa…

Kategória: GameSector | Tree Simulator 2013 Treeloaded bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Repülj!

Még hogy nincs új a nap alatt? A virtuális világ, a szimulációk, a Oculus VR szemüveg és persze az emberi találékonyság sokáig szolgál majd újdonságokkal. Itt egy hihetetlen lehetőség, amivel megtapasztalható, hogy madárnak lenni nem is olyan rossz, sőt…

Kategória: GameSector | 1 hozzászólás

Délutáni kikapcsolódás az autósport kedvelőinek

Az idei legjobb autószimulátor jön, aszongyahogy: Night Rider Turbo. Országút, éjszaka, cockpit (ezt a szóösszetéltelt senki ne próbálja meg magyarra fordítani!) view, fityegő wunderbaum, valamint Forza Motorsportot és Gran Turismot alázó fizika az alábbi linkre kattintva.

Kategória: GameSector | 1 hozzászólás

Wolfenstein: The New Order – sunyulás és hent

Május 20-án érkezik az új Wolfenstein, a mostani gameplay videó a lopakodás és az eszetlen darálás közötti különbségeket mutatja be.

Kategória: GameSector | Wolfenstein: The New Order – sunyulás és hent bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mivel játsszunk idén az SZT-n második rész: Garry’s mod Prop Hunt és a hihetetlen hosszúságú bejegyzéscím kalandjai

Ezt mindenképp ki kellene próbálni idén! Az alapkoncepció a bújócskára épül, adott a 2 csapat, az egyik keres, a másik bújik. És akkor a csavar: a bújó csapat bármilyen tereptárgy alakját felveheti. Maga a Gmod idén 9 éves, így nem gépigényes … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: GameSector | 2 hozzászólás

War Thunder szimulátor

Egy orosz moziban jelent meg a hánytatógép 2 nappal ezelőtt. Mellesleg a 90-es évek elején a miskolci Great Time Centerben is volt egy “hasonló”: a Sega Afterburner-jének a deluxe változata (ezen már kabin is volt), én rengeteg zsetont dobáltam bele.

Kategória: GameSector | War Thunder szimulátor bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mivel játsszunk idén az SZT-n?

Ebben a cikkben megpróbálok összeszedni pár játékot, amik élvezetesek lehetnének idén az SZT-n. A nagy favoritok mellett lesz egy pár újdonság, talán egy pár egészen meglepő dolog is.

Kategória: GameSector | Mivel játsszunk idén az SZT-n? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

128 gigás DDR4-es RAM

Az SK Hynix szakemberei komoly eredményt értek el a DDR4-es memóriamodulok frontján, ugyanis elkészítették a világ legnagyobb adatsűrűségű DDR4-es memóriamodulját, amely 128 GB-os kapacitással bír.

Kategória: GameSector, Hírek | 128 gigás DDR4-es RAM bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Napi retró: kvarcjátékok

A linkre kattintva lehet veretni a régi masinák digitalizált változatával. Sajnos a személyes kedvenc Fireman (a képen) nem elérhető a listán, de cserébe van egy raklap egyéb játék. Nosztalgiázáshoz tovább a pica-pic weboldalára…. →

Kategória: GameSector | Napi retró: kvarcjátékok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gamer ABC

Böködjétek, akkor megnő. A megfejtéseket a balázs kukac ertéel klub pont hura várjuk. Forrás: iddqd

Kategória: GameSector | Gamer ABC bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva